KVC Beselare – GD Ingooigem    2-2

De wil om 4 zege’s op rij te behalen zat er in, maar het geluk zat niet in onze richting en wanneer de thuisploeg tot 2x toe uit offside mag scoren… maar we brachten zelf te weinig doelgevaar na de rust op het hobbelige veld. Cyriel dwingt een hoekschop in de eerste minuut maar levert net als 2 vrije trappen, voor beide team’s 1 niets op. Het schotje van de thuisploeg kon Jakob niet verontrusten en van onze kant geen dreiging ondanks het balbezit. Na 14’ wordt Cyriel vrijgespeeld en scoort mooi overhoeks, 0-1. Een bal van Kjell gaat over na actie op de flank in de 21’  en na vrije trap kopt Dylan aan de verkeerde kant van de paal na 23’. Een hoekschop levert ons niets op na 29’ en op pass van Dylan wordt een schot van Jason door de doelman in hoekschop geduwd na 31’. Op hoekschop gaat een kopbal van Maxime over na 33’ en krijgen we een nieuwe hoekschop na samenspel tussen Dylan en Jason. Arne achter de bal en rechtstreeks tegen de touwen, 0-2. Een vrije trap van Jason wordt ontzet na 40’ en de thuisploeg ziet een voorzet buiten gaan na 43’. De thuisploeg start vinnig, maar Jakob brengt redding na 46’ en gaat een vrije trap te ver. We nemen terug over maar vinden moeilijk openingen, een vrije trap gaat naast van Arne en een hoekschop van Kjell levert niets op na 56’. De thuisploeg komt terug tot 1-2 in de 58ste minuut na buitenspel. Een vrije trap van Jason levert niets op na 60’ en een voorzet wordt in hoekschop verwerkt na 64’ maar hier puren we niets uit. Jarno is dichtbij de derde geruststellende treffer maar de doelman ranselt hem nog uit zijn doelvlak in hoekschop, deze wordt overgekopt na 70’. Een nieuwe hoekschop na 78’ levert niets op en gaat een schot van Jason naast na 81’. Spijtig genoeg valt de goal aan de andere kant na opnieuw buitenspel, 2-2 na 84’. Het prachtige schot van Maxime verdiende een beter lot maar kwam via bovenkant en binnenkant paal terug achter de rug van de doelman maar ging niet waar hij hoorde te belanden. Een vrije trap van Dylan gaat via de muur in hoekschop die niets oplevert na 88’ en op een nieuwe hoekschop claimen onze mannen nog een penalty na fout op Kjell maar de ref geeft geen krimp. Goeie match op basis van inzet en wilskracht tot de laatste minuut met ook enkele mannen van de U21 die eens konden proeven van het niveau. Speelden voor GD: Jakob Vanclooster, Bjarne Buyse, Guillermo Vandenberghe, Killian Dangleant, Arne Debaveye, Maxime Windels, Frederick Synhaeve, Dylan Van Parijs, Jason Bruyneel, Cyriel De Pessemier, Kjell Colpaert, Liam Schiettecatte, Jarno Dendauw en Sander Dekeyster. Met dank aan Martin Defoirdt voor de notities!!