GD Ingooigem – TSC Proven   7-1

Na een evenwichtige start komt het eerste gevaar van GD na een fout op Thomas, vrije trap Arne maar de doelman pakt na 4’. Dylan dreigt met een schot na een diepe bal van Jonas in de achtste minuut en gaat een vrije trap over na 11’. Een vrije trap voor Proven levert geen gevaar na 14’ maar nadat we een inworp moeten toestaan nabij de achterlijn puren de bezoekers een hoekschop, deze wordt centraal ontzet en valt voor de voeten van een bezoeker, hij haalt knap uit en Jonas is kansloos, 0-1. Een voorzet van Thomas wordt met de vuist ontzet door de doelman na 21’ en pareert de hij na 22’ tot 2x toe een doelpoging van Jason. Een vrije trap van Proven gaat over na 23’ en een schot van Jason gaat eveneens over na 24’. Een hoekschop van Arne levert niets op na 28’ en een vrije trap voor de bezoekers na 30’ , en een vrije trap voor GD na 34’ zijn evenmin succesvol. Een vrije trap van Milan gaat op de muur na 37’ en gaat een schot na 43’. Het venijn zit in de staart en na een kort genomen vrije trap zet Dylan knap voor en kan de inlopende Viktor gelijkmaken, 1-1 na 45’. Na de rust komen we scherp aan de aftrap, nauwelijks is de eerste minuut afgerond en staat het 2-1, Dylan kopt een voorzet van dichtbij terug voor doel en Thomas treft raak met eveneens een kopbal hoog in de touwen. Thomas is tot 2x toe dichtbij dreigend na 48’ en de bezoekers reageren met een vrije trap die door ons wordt ontzet en gevolgd wordt door een schot dat naast gaat. Na 50’ vrije trap GD, Kjell zet voor en Jason kopt terug op Thomas die op zijn beurt Dylan kan aanspelen die er 3-1 van maakt. Hoekschop na actie van Thomas, doelpoging op de paal en opnieuw hoekschop, indraaiende bal van Arne en doelman al dan niet met de bal in de goal, gaan goal en we doen verder. Na 66’ knappe pass achteruit op de inlopende Jason die er met een knappe plaatsbal in de winkelhaak 4-1 van maakt. De net ingekomen Milan scoort op pass van Viktor de 5-1 na 74’ en rolt Viktor op gekende stijl de verdediging op en stift knap de 6-1 binnen na 76’. Een vrije trap wordt in hoekschop verwerkt, Arne trapt en Dylan treft raak na 78’, 7-1. Nadien volgen nog een handvol doelpogingen maar Jonas heeft nog de beste redding in huis in de 88’ met een schot dat hij mooi pareert. Verdiende zege voor GD !! Speelden voor GD: Jonas Verschuere, Kjell Colpaert, Bjarne Buyse, Cedric Adyns, Arne Debaveye, Milan Laroy, Frederick Synhaeve, Viktor Linclau, Dylan Van Parijs, Jason Bruyneel, Thomas Waelkens, Jarno Dendauw en Sander Dekeyster!! Met dank aan Martin Defoirdt voor de notities !!