Lendelede - GD Ingooigem. 19 maart
Bij de club staat de komende weken het behoud centraal. De nederlaag van verleden zaterdag speelt natuurlijk niet in onze kaarten. We hebben dus nog enkele belangrijke weken voor de boeg, met eerst en vooral de doorgaands heel lastige verplaatsing naar Lendelede van deze zaterdagavond.
Al heel vroeg in de match kwam de thuisploeg in min 4 reeds op voorsprong via een rake kopbal buiten het bereik van onze doelman, mooi in de rechter bovenhoek.
Gelukkig was ons technisch meesterschap de sleutel om ons goed in de match te blijven knokken, gekruid met de aansluitingstreffer in min 25 door G Mol op kopbal na een mooie aangesneden hoekschop van A Naert.
De vreugde was echter van korte duur en lieten we ons in de luren leggen amper 3 min later door een tweede doelpunt van de thuisploeg.
Het was een wedstrijd op scherp van de snee en had vooral de thuisploeg veel fouten nodig om ons het voetbal te beletten, maar niettegenstaande dat was er een haakfout in de zestien op M Dewaele die de aanleiding was op een toegekende strafschop en feilloos omgezet door onze captain G Mol.
Rust 2-2
Het eerste kwart van de tweede helft hadden we het wel zeer moeilijk om uit de hoge druk van Lendelede te komen en hield onze doelman D Verfaillie met een paar miraculeuze reddingen
ons in de wedstrijd. Het was echter de duivels die een reuzenkans op de voorsprong niet konden benutten toen J Vermaut een wenkende kans niet met succes kon afronden.
Het was echter de thuisploeg die via een counter er 3-2 van maakte geheel tegen het spelbeeld op dit moment van de match.
Onze ploeg liet de moed niet vallen en ging ten volle op zoek naar een alsnog een verdiend punt. De beloning voor de volle inzet viel alsnog in de laatste min van de reguliere speeltijd toen C Vanrenterghem na een kopbalpoging van J Balcaen in duel ging met de plaatselijke doelman waarbij deze de bal in de voeten van G Verdonck devieerde die niet twijfelde en de bal in het doel plaatste. Uiteindelijk hadden we wat we verdiend hebben op basis van ons technisch overwicht en grote inzet om drie maal een achterstand ongedaan te maken.
Eindstand 3-3