Gd ingooigem - Sv Kortrijk. 12 maart
Reeds in de beginfase van de match was er een licht overwicht voor de bezoekers die duidelijk met veel aanvallende bedoelingen naar de bosuil afgezakt waren . Niettegenstaande dat was het door een zeer licht toegekende strafschop dat Kortrijk op voorsprong kwam na 15 min. 1-0
Mede door een groot vertrouwensprobleem bij een teveel van onze basisspelers kwamen we niet tot grote mogelijkheden om op gelijke hoogte te kunnen komen. Integendeel kwam Kortrijk op een vrij eenvoudige wijze op 2-0 op min 30 dit met een kopbal op hoekschop. Rust 2-0
Met windvoordeel in de tweede helft zou je denken dat de duivels resoluut voor de aansluitingstreffer zouden gaan.
Dan kan je dit niet laten gebeuren dat de bezoekers reeds na 30 sec een derde in ons mandje legden. 3-0 min 46
Zelfs toen Kortrijk met tien kwam te staan na rood op de doorgebroken Dewaele waren we niet in staat onze wil op te dringen aan de bezoekers en slaagden we er niet in een doelpunten te maken zodat de bezoekers nogal vrij gemakkelijk de match beëindigden.
De neuzen zullen de komende weken van allen in de zelfde richting moeten staan om de ploeg op zijn normale niveau te krijgen en toch nog een aantal punten te behalen.