St eloois winkel - Gd ingooigem 26 febr
In eerste instantie een heel afwachtende houding van de duivels, met weinig aanvallende intenties op de kunstgrasmat van Winkel sport. Na een redelijk eerste kwartier gaven we de wedstrijd geleidelijk aan uit handen door te slordig samenspel.
Het onvermijdelijke gebeurde en de thuisploeg kwam op voorsprong toen een mooie doorsteekpas een doelpunt opleverde voor de thuisploeg. min 18. 1-0
Het verder verloop van de eerste helft ging van kwaad naar erger. Een te slap verdedigen gaf de thuisploeg een tweede doelpunt op een presenteerblaadje toen totaal ongedekt een thuisspeler met het hoofd de 2-0 op het scorebord bracht.
Rust 2-0
Na de rust was niet veel beterschap te bespeuren, wetende dat de thuisdoelman geen enkele poging op doel van onzentwege moest neutraliseren. Het was duidelijk onze avond niet.
Zonder ook enig gevaar van de thuisploeg kabbelde de match frustrerend verder. Te vaak worden goede en minder goede prestaties.
We hopen onze rug volgende week te rechten op bezoek bij de leider dosco Beveren . Einde. 2-0