Na de prachtig georganiseerde footdinner, met een zeer goede traiteur en vakbekwame bediening, was alle hoop gevestigd op een sportieve knalprestatie tegen het voorlaatste geklasseerde De Ruiter.
Een driepunter was zeker in huidige omstandigheden op zijn plaats geweest.
Na een kwartier van overwegend balbezit was de eerste tegenaanval van de bezoekers, na balverlies op ons middenveld, reeds direct goed voor de 0 -1
In deze fase van de match liepen we voortdurend achter de feiten aan en reeds vlug konden de bezoekers hun voorsprong uitdiepen, dit reeds in min 20. Enkel een kopbal van J Steelandt onder de dwarsligger maar geneutraliseerd door de doelman kom enig gevaar brengen. Verder was een mooie redding nodig van onze doelman, juist voor de rust , om de score bij de rust nog op O-2 te behouden.
Pas afgetrapt in de tweede helft belande een loeier van de bezoekers op de dwarslat.
Gelukkig maar. Dan pas met nog een goed halfuur voor de boeg namen we de bovenhand en veranderde het spelbeeld met een toegekende strafschop tot gevolg. J Mol nam zijn verantwoordelijkheid maar zag zijn schot gestopt door de doelman. Je zag letterlijk de bezoekers zich aan het ingraven en kregen we toch wel wat kansen met gevolg dat in min 70 een flankvoorzet door G Verdonck onder de doelman en hard in doel besloot. 1-2
De duivels kregen moed en hadden de bezoekers in hun greep.
De gelijkmaker ging in de lucht. Bij een misverstand in de bezoekende verdediging was J Steelandt er als de kippen bij om de gelijkmaker in een leeg doel op het scorebord te brengen. 85 min.
Positief was toch wel om uit een bijna verloren situatie toch nog een punt te hebben behaald.
Eindstand. 2-2