Een heel lastig te aanvaarden kleine nederlaag (1-0) voor onze ploeg die met een goede mentaliteit de wedstrijd begon.
Gedurende de eerste helft kwam onze verdediging nooit in de problemen en hadden we het betere van het spel. Hooglede beperkte zich tot de lange bal loerend op de tegenaanval. Een kwistig met geel zwaaiende ref speelde zich nog het meest in de kijker. Rust 0-0
Tweede helft speelde zich vooral af op de helft van de thuisploeg die enkel aan verdedigen dacht, tot uit het niets een voorzet in onze zestien, buiten het bereik van onze doelman, in doel verzeilde.
Van een koude douche gesproken.
De ploeg deed er echter alles aan nog een punt uit de brand te halen en we kregen nog enkele loepzuivere kansen, echter zonder resultaat. Enig geluk stond wel aan de zijde van de lokale thuisdoelman.
Op een zeldzame tegenprik was een mooie redding nodig van onze doelman Dwight Vervaillie die gepast een hard schot van een alleen doorgebroken thuisspelen onschadelijk maakte.
Pech toch in de laatste minuut, op hoekschop, toen een kopbal pal op de doelman van heel kortbij niet voorbij de doellijn geraakte.
Alle ogen nu gericht op aanstaande zaterdag voor de heel belangrijke thuismatch tegen Oostrozebeke met het oog op het behoud en vermijden van barragematchen en hopen op de zelfde strijdkracht van de ploeg zoals deze namiddag bij deze onverdiende nederlaag . Einde 1-0