Het komend seizoen vaart GD ingooigem een identieke koers als de voorbije seizoenen. Tijdens de kernsamenstelling bleek duidelijk dat er heel wat jongeren hun kans zullen krijgen.
Het was dan ook een heel jong elftal met veel eigen spelers die aan de aftrap stond in deze vooraf aangekondigde als heel moeilijke opener tegen het heel geroutineerde Marke.
Niettegenstaande dat namen de duivels direct de match in handen gedurende de eerste 25 min, wat resulteerde in twee mooie acties waarin de bezoekende doelman zijn elftal behoede met twee parades en de verdiende voorsprong niet op het scorebord kwam.
Een vaste voetbalwet is , degene die zijn kansen onbenut laat krijgt sowieso het deksel op zijn neus. En zo gebeurde het dan ook toen het gekwiekste Marke bij een zeldzame tegenaanval op voorsprong kwam in min 32 en daarbij in onze teleurstelling kort daarop zelfs een tweede keer kon scoren. Rust 0-2
Volledig meesterschap in de tweede helft met de aansluitingstreffer tot gevolg via T Windels op strafschop in min 64. In een dol einde van de match kwamen de duivels nog heel dicht bij de gelijkmaker, maar de ervaren bezoekende verdediging hield zich uiteindelijk recht en zo was de nipte nederlaag een feit. Met de ingesteldheid van vanavond gaan we zeker een hoopvolle competitie tegemoet.