GD ingooigem-VV Emelgem Kachtem 1e ploeg
Za 17 sept
Na het gelijk spel van vorige week stond dit weekend een moeilijke thuismatch op het programma tegen een ploeg die met 6 op 6 aan de leiding van het klassement stond en tevens nog geen enkel doelpunt moest toestaan.
Dit beloofde tegen deze stugge en atletische tegenstrever een moeilijke opdracht te worden.
Doch was het initiatief vanaf de deginfase volledig voor de duivels en konden we een reeds na 5 min een loepzuivere kans niet benutten toen M Dewaele alleen voor de doelman opdaagde maar zijn schot voorlangs zag gaan.
Een werkpunt is wel dat we te gemakkelijk onze tegenstrever weer in de match laten komen. Zo ook gisteren waarbij ze bij hun eerste kans op 0-1 kwamen en zelfs enkele minuten later op 0-2. Dit tevens de ruststand.
Enkele offensieve wissels drongen zich op in de hoop het spelverloop nog te doen keren. Een afstraffing ging ons boven het hoofd toen een afstandsschot afweek in ons doel in min 56 0-3
Toen gebeurde het ongelofelijke . Onder commando van A Nuytten stormden de duivels naar voren en hadden we niets meer te verliezen. Dewaele zette zich mooi door op zijn linker flank en zijn gemeten voorzet kon door de gevolgde G Verdonck listig langs de doelman in doel geplaatst worden. 1-3 min 68
Raar maar waar de bezoekers waren volledig het noorden kwijt en de duivels stormde naar voor. Toen een hoekschop door A Naert in de eerste zone door M Furniere nogal acrobatisch in doel belande was het vertrouwen terug nog een stunt te realiseren. 2-3 min 76
Al in de aanval dan waarbij zelfs onze doelman in de middencirkel te vinden was. Toen het magisch moment waarbij in de laatste minuut J Balcaen vanaf de rechterkant de bal voor doel plaatste en de mooi gevolgde ANuytten (man van de match) schitterend in doel kopte.min 90
De plaatselijke aanvang genoot van het spektakel en van de onwaarschijnlijke remonte. Dit gelijkspel voelde aan met de smaak van de overwinning. Einde 3-3