Kort samengevat een heel triestige en slappe vertoning van onze ploeg deze namiddag in het zonovergoten Izegem.
Begin van de match nam het gretige Mandel direct de match in handen zonder evenwel met veel doelgevaar. Een vrijschop door A Naert en een doelpoging van dichtbij door J Steelandt waren de enige noemenswaardige acties van de duivels in de eerste helft. Rust. 0-0
Onze tweede helft was een totale ramp met weinig duelkracht van onzentwege en talloze onzuiverheden op technisch vlak. Wat zich aankondigde gebeurde en zonder veel moeite te doen kon de thuisploeg wel vrij gemakkelijk een dubbele voorsprong uitbouwen. Min 60 en min 80.
2-0
Dit resultaat vraagt een duidelijke reactie op onze volgende wedstrijd thuis nu zaterdag tg Heule.