De groene duivels hadden de opdracht hun belabberde prestatie van vorige week naar de vergeethoek te spelen tegen Heule die met het zelfde aantal punten op gelijke hoogte van ons in de rangschikking te vinden waren.
Dan weet je dat het knokken wordt voor de drie punten.
Reeds vanaf het eerste fluitsignaal was het veldoverwicht voor de groene duivels maar hadden we geen oplossingen voor het stug verdedigende van de bezoekers. Plotseling kregen de bezoekers een reuzekans om op voorsprong te komen toen een verkeerde controle pal in de voeten van een heulde aanvaller kwam en deze uiteindelijk pal op onze doelman besloot. Het geluk was echter niet aan onze kant toen tweemaal de dwarsligger redding bracht voor Heule.
Tot in min 28 J Steelandt een assist van G Verdonck kon verzilveren en zo ons op voorsprong bracht. Min 28 1-0
Na een sterke eerste helft met goed aanvallende intenties was de ruststand dan ook 1-0
Na de rust konden we het ons niet veroorloven enige verzwakking te vertonen doordat Heule duidelijk zich niet bij de situatie neerlegde . Onze sterk spelende verdediging gaf geen krimp met wel een heel sterke prestatie gisterenavond van M Furniere.
Bekroning van inzet en wilskracht in min 84 toen J Deleersnijder een hoekschop in de tweede zone van de zestien dropte en de meeopgerukte R Tack de bal in doel devieerde . 2-0 Min 84
De veer brak bij de dezoekers en A Naert plaatste met een vrije trap mooi in de benedenhoek finaal de eindcijfers op het bord. Min 87. 3-0
Verdiende overwinning voor onze ploeg na een aangename wedstrijd . De derde helft bleef nog lang in de avond duren tot op de tonen van de hit ( schatje mag ik uw foto ) zo rond 1.00 uur de lichten doofden in de cantine tevens het startsein voor onze grasrobot in werking te treden en in alle stilte en duisternis haar wekelijkse maaibeurt aan te vatten.