Competitie

Eerste competitiematch levert geen puntengewin op, de bezoekers dreigen in de eerste minuut met een schot na een te korte terugspeelbal. Het balbezit nadien levert ons geen doelgevaar op, onze eerste hoekschop na 7' wordt ontzet met een kopbal. Na een pass over onze centrale verdediging volgt de 0-1, knap schot hoog in de touwen. Een aanval levert ons niets op na 12' en balverlies ligt aan de basis van een schot dat ruim over gaat van de bezoekers na 17'. De gelijkmaker is dichtbij na 21' met een pass van Maxim D. op Dylan die zijn schot gekruist voorlangs ziet gaan. Een vrije trap van Jason wordt in 2 tijden gepakt door de doelman na 28' en gaat een vrije trap over na 32'. Een doorsteekbal is net te ver voor Maxim D. in de 37' en gaat een schot van ver naast in de 39'. Een opnieuw vreemd toegekende vrije trap in de 42' levert een nieuwe vrije trap op voor de bezoekers maar de ballenvangers achter het doel waren niet hoof genoeg... Net voor rusten nog een hoekschop voor GD gevolgd door een schot dat van de lijn gekeers wordt. Na de rust zijn we de betere ploeg, maar slagen we er niet in om afstand te nemen na voldoende doelkansen. Een eerste aanval wordt nog afgestopt in de 46' maar we recuperen de snel de bal via Arne komt de bal bij Maxim D. die voorzet, Ketelke kopt knap raak 1-1. Na een hoge bal wint Dylan na 47' het duel tussen de cv en de doelman maar ziet zijn schot vanop zo'n 20 via de paal terug het veld inrollen. Opnieuw een goeie kans na 50' gevolgd door twee hoekschoppen op rij, Maxime W. krijgt bij de 2de corner de bal buiten de 16 en haalt uit, na geharrewer trapt vanuit de draai maar treft opnieuw de paal. Hoekschoppen na een aanval tussen de 53' en de 59' levert niets op. Na een vrije trap in de 64' gaat de bal in hoekschop die opnieuw niets opbrengt. Een vrije trap gaat over na 71' van de bezoekers en twee vrije trappen op rij na 75' mondt uit met een redding op een schot van de bezoekende doelman. Even concentratieverlies achterin levert een schot op dat net naast gaat voor de bezoekers na 81'. De eerste hoekschop na rust voor de bezoekers is raak na 84', 1-2. We kunnen geen vuist meer maken en incasseren nog een derde treffer in de 89'. Speelden voor GD: Jakob Vanclooster, Jari Vermaut, Thibaut Dewaele, Jason Bruyneel, Maxime Deketele, Maxime Windels, Olivier Vaernewijck, Kjell Colpaert, Frederick Synhaeve, Dylan Van Parijs, Maxim Dewaele, Cyriel De Pessemier, Arne Debaveye en Bjarne Buyse. Met dank aan Martin Defoirdt voor de notities!!