Ondanks veldoverwicht en ruim wat doelkansen kijken we aan de rust tegen een 3-4 achterstand aan. Eerste minuut puren we een inworp nabij de cornervlag, er volgt na de voorzet van Ketelke een kopbal van Jules maar de doelman is snel bij de grond en pakt. We dwingen opnieuw een hoekschop af via Jules,maar geen gevaar hierop na 2' en Jonas ontzet een bal en lanceert Ketelke, het schot gaat over na 4'. Na slecht uitverdedigen gaat de eerste doelpoging binnen voor de bezoekers, 0-1 na 5'. Een vrije trap na 14' wordt nabij de middellijn op de linkerflank kort genomen door Frederick naar Jason, het voorzet/schot gaat over. Na een hoekschop van Arne gaat een kopbal naast na 17' en ligt een crossbal op eigen helft die niet aankomt aan de basis van de 0-2. Een scherp aangensneden van Mathieu aan de eerste paal wordt door de doelman weggebokst in de 22', nieuwe hoekschop na 24' van Arne, Kjell recupereert de ontzette bal en crosst de bal op Milan L die het probeert van net buiten de 16, het schot gaat nipt over. Een vrije trap van Mathieu komt via onderkant lat terug het veld in en Jules kopt binnen, 1-2. Ketelke zet voor na 29' en we scoren de gelijkmaker, 2-2 en komen zelfs op voorsprong wanneer Jules alleen naar doel kan de doelman omspeelt en kalm afwerkt, 3-2 na 31'. Lang genieten van de voorsprong zit er niet in,  ook de derde doelpoging van de bezoekers gaat binnen, diepe bal die we niet kunnen wegwerken en de spits over de uitgekomen Jonas binnenwerkt, 3-3. Net voor rusten slikken opniew een tegentreffer na onnodig balverlies, 3-4 na 41'. Na de rust duurt het een halfuur vooraleer onze motor aanslaat, het stond dan reeds 3-5 met een bal die al dan niet over de lijn ging na hoekschop. Na 49' een eerste schotje van de bezoekers, Jonas pakt, twee hoekschoppen na 51' en 1tje na 55' leveren ons niets op. De bezoekers lopen na 66' verder uit na een hoekschop in de eerste zone die al dan niet binnen gaat. Een scherp aangesneden voorzet maar niemand in de 16 op de juiste plaats na 74', een schot van Mathieu gaat naast na tussenkomst van de doelman na 79' en gaat een laag schot van Milan M naast in de 80', een vrije trap van Mathieu gaat naast in de 82' en levert een hoekschop ons niets meer op na 85'. Te weinig gebracht het eerste halfuur na rust en scherper uitverdedigen moet ons meer opleveren. Speelden voor GD: Jonas Verschuere, Maxime Deketele, Kjell Colpaert, Jason Bruyneel, Arne Debaveye, Olivier Vaernewijck, Viktor Linclau, Frederick Synhaeve, Mathieu Decommer, Jules Balcaen, Milan Laroy, Bjarne Buyse, Rhune Derijcke en Milan Maihieu.