GD Ingooigem – Westrozebeke    1-2

Ook vandaag zijn de bezoekers efficiënter en nemen de volle buit mee na een sterke prestatie van GD dat dringend zijn kansen moet omzetten in  goals. Een eerste voorzet levert niets op na 1’ en de bezoekers proberen het vanop afstand  zonder dreiging evenwel voor Jakob. Een kopbal op vrije trap wordt afgevlagd wegens buitenspel na 3’ en na 5’ worden ook de bezoekers afgevlagd. Na twee hoekschoppen op rij komt Arne tot een schietkans die naast gaat in minuut 7. Na een nieuwe hoekschop gaat een kopbal van Dylan naast na 9’ na 13’ gaat een hoekschop te ver. Een voorzet van Westrozebeke wordt ontzet in hoekschop na 16’, een schot volgt en Jakob pakt. Na 19’ krijgen we 3 hoekschoppen op rij en gaat op de laatste poging een kopbal van Olivier naast. Een schot gaat over na 25’ en een hoekschop van de bezoekers wordt ontzet na 27’. Een voorzet vanop de rechterflank valt over Jakob in de verste hoek binnen na 31’, 0-1. Een vrije trap gaat ver naast van Westrozebeke na 34’ en zijn we dichtbij de gelijkmaker op hoekschop na 38’ maar wordt de kopbal van Dylan achter de doellijn ontzet en wordt het na de carambol die erop volgt opnieuw hoekschop die niets oplevert. Nog net voor de rust na 42’ nog maar eens een kopbal van Dylan die nu net naast gaat. Na de rust gaat een schot naast van de bezoekers en belandt een vrije trap op de muur van Jasper na 50’. Jakob duwt een schot in hoekschop na 52’ die geen gevaar oplevert. Op het uur een voorzet van Milan die via Arne en in laatste instantie Jules binnen gaat, 1-1. De doelman duwt een mooi schot van Milan uit de linkerbenedenhoek in hoekschop, deze wordt opnieuw in hoekschop verwerkt waarna een kopbal van Dylan naast gaat na 65’. Opnieuw een prachtige redding van de bezoekende doelman die nu een schot van Dylan uit de linkerbovenhoek duwt na 67’, de 2 hieropvolgende hoekschoppen leveren ons niets op. We neutraliseren op onze rechterflank een aanval, we spelen centraal achteruit van waaruit we opnieuw de aanval willen lanceren, maar hier loopt het mis na inspelen centrum verliezen we het duel, iedereen uit positie en koel afgewerkt, 1-2 na 73’. Een hoekschop levert ons niets op na 75’ en pakt de doelman een schot van Milan na 84’. Op vrije trap na 85’ zijn we met Maxim W en Arne met 2 man in de 2de zone maar kan geen van beide de bal in de goeie richting duwen. De laatste hoekschop in de 90’ levert ons niets op en ook de laatste kans van de match voor Frederick levert geen verdiende gelijkmaker meer op, het schot van dichtbij met links gaat over na 92’. Speelden voor GD: Jakob Vanclooster, Maxime Deketele, Thibaut Dewaele, Jasper Coussement, Arne Debaveye, Olivier Vaernewijck, Frederick Synhaeve, Mathieu Decommer, Jules Balcaen, Dylan Van Parijs, Maxime Windels, Kjell Colpaert en Milan Maihieu. Met dank aan Martin Defoirdt voor de notities!