SV Moorlede – GD Ingooigem    6-1

Ook wij slaagden er niet in de leiders punten af te snoepen die verder kunnen zonder puntenverlies na 12 wedstrijden! Al zat er meer in dan een regelrechte pandoering, we kwamen nog enkele malen goed weg. We starten goed en openen de score na 3’ op hoekschop via Jason die in de eerste zone raak treft, 0-1. We blijven het balbezit opeisen maar het bijwijlen zwak inspelen op eigen helft laat de thuisploeg meer en meer in de match komen. Na 8’ ontzetten we een hoekschop en brengt Jonas redding op een schot na 9’ en na 11’ nieuwe redding van Jonas op een kopbal. Een actie van Jules na 14’ met voorzet die wordt ontzet, na 19’ knappe diepe pass op Jason die ook zijn voorzet weggewerkt ziet na 20’. Een hoekschop voor de thuisploeg levert niets op na 22’, na 29’ een actie die start op de rechterflank met een voorzet die we maar niet weggewerkt kregen al hadden we er tot 2x de kans toe wordt buiten bereik van Jonas binnengetrapt,1-1.  Een kopbal op voorzet na 31’ en een kopbal op hoekschop na 35’ zorgen voor de 2-1 en 3-1. Na 41’ gaat een schot naast, gaat een vrije trap naast na 43’, duwt Jonas een schot over na 44’, op deze hoekschop maken we een strafschopfout die gelukkig voor ons via buitenkant paal weg gaat. Na de rust voetballen we de eerste 5 minuten opnieuw met meer enthousiasme mee maar ligt foutief inspelen voor onze eigen 16 aan de basis van de 4-1 na 52’. Op voorzet vanop rechts wordt de 5-1 binnengekopt na 55’. Een schot gaat naast na 60’ en gaat een schot laag in de hoek binnen na 70’, 6-1. Een lang uitgesponnen van GD levert uiteindelijk geen doelkans op na 75’ en kan Kjell op een diepe bal nadat hij sneller op de bal is dan de uitgekomen doelman niet tot een schot op doelkomen na 80’. Speelden voor GD: Jonas Verschuere, Kjell Colpaert, Frederick Synhaeve, Guillermo Vandenberghe, Thibaut Dewaele, Alessio Naert, Viktor Linclau, Mathieu Decommer, Dylan Van Parijs, Jules Balcaen, Jason Bruyneel, Cyriel De Pessemier, Maxime Windels, Rhune Derijcke en Arne Debaveye. Met dank aan Martin Defoirdt voor de notities!!