GD Ingooigem – FC Ingelmunster   10-0

De jeugdige bezoekers waren niet opgewassen tegen onze GD met meer ervaring en maturiteit. Reeds in de eerste minuut gaat een schot van Thibaut T net naast op pass van Bjarne. Na 5’ is het toch raak, diepe bal Frederick op Thibaut T. die laag voorzet en Viktor afwerkt, 1-0. De bezoekende doelman pareert een schot van Milan M en pakt na 10’ een vrije trap van Viktor. Een hoekschop van de bezoekers wordt ontzet na 12’  en worden wij afgevlagd voor buitenspel na 16’. Met een knappe steekpass van Milan M. naar Thibaut T is de bezoekende defensie kansloos en trapt laatstgenoemde feilloos binnen, 2-0 na 18’. Een hoekschop levert ons niets op na 20’, maar na 22’ wordt Viktor neergehaald in de 16 en strafschop. Hij zet hem zelf om en zet de stand op 3-0. Een vrije trap van de bezoekers gaat hoog over na 30’ en op voorzet van Thibaut D werkt naamgenoot Thibaut T af, 4-0 na 35’. De eerste doelpoging van de bezoekers gaat nipt naast na 36’. Thibaut T kan in de 16 de doelman omzeilen en trapt de 5-0 op het bord. Een vrije trap  van Milan M wijkt nog even af om vervolgens knap in de kruising binnen te gaan, 6-0 en tevens rusttand. Na de rust levert druk zetten van Milan M onmiddellijk resultaat op, hij komt randje 16 in balbezit en speelt snel in op Viktor die raak treft, 7-0. Een doelpoging van Jason wordt door de doelman gered na 47’ en een vrije trap van GD levert niets op na 54’. De doelman duwt een schot knap in hoekschop van Jason, hier opvolgend wordt de bal afgeweerd en komt bij Milan M die er knap 8-0 van maakt na 57’. Een schot van Ingelmunster gaat voorlangs na 61’ en gaat een schot van Jason ruim over na 63’. Op voorzet van Milan M maakt Jason er 9-0 van na 67’ en had hij er nauwelijks 1’ later nog 1tje kunnen aan toe voegen. Een tiental minuten voor het einde van de match scoort Viktor met een kopbal op hoekschop de eindstand op het bord, 10-0 voor de moedige en sportieve bezoekers die ondanks de zware cijfers nooit de botte bijl hanteerden. Speelden voor GD: Jakob Vanclooster, Bjarne Buyse, Cedric Adyns, Guillermo Vandenberghe, Arne Debaveye, Maxime Windels, Frederick Synhaeve, Viktor Linclau, Thibaut T’Hooft, Jason Bruyneel, Milan Maihieu, Thibaut Dewaele, Matthieu Decommer  en Joachim Deleersnijder. Met dank aan Martin Defoirdt voor de notities !!