SCOR Oostrozebeke – GD Ingooigem  2-3

Na een gelijk opgaande start met balbezit aan beide zijden gelijk verdeeld kan de thuisploeg een misverstand in onze verdediging afstraffen en de score openen na 10’, 1-0. Enkele minuten later word deze reeds verdubbeld wanneer een voorzet vanop links kan worden binnengekopt door 1 man in de box tov 3 verdedigers,2-0 na 14’. De thuisploeg komt er bij balbezit snel uit en is het telkens alle hens aan dek, na 16’ gaat een schot naast na een dergelijke fase en hebben we het geluk aan onze zijde bij een dito actie na 23’ met een schot op de dwarsligger dat terug het veld in komt en de rebound door Jakob in 2 tijden onschadelijk gemaakt wordt. We schuiven stilaan met meer overtuiging richting de thuisdoelman, rond minuut 26 leveren 2 vrije trappen op rij ons nog niets op en brengt Jakob redding op een laag schot dat hij in hoekschop duwt na 35’. Twee hoekschoppen op rij na 40’ voor GD, bij de 2de hoekschop gaat een kopbal van Dylan via de deklat over. Kort hierna verovert Daiko de bal en haalt uit schuin voor doel maar ziet zijn schot nipt naast gaan. Na een hoekschop gaat een schot van scor nog over. Toch komt de aansluitingstreffer er nog net voor rusten, Dylan kan Maxime vrijspelen die zonder aarzelen raak treft in de verste hoek na 44’. Na de rust wil GD verder op het elan van ervoor, de eerste dreiging van Milan M mist power na 49’ en word een schot van Maxime in hoekschop verwerkt na 50’ . Opnieuw dreiging via Maxime na 60’ en gaat een schot van Daiko pal op de doelman. De gelijkmaker komt er toch na een aanval die Dylan zelf opzet nabij de 16 en enkele ogenblikken later zelf afwerkt met een hard schot van dichtbij, 2-2 na 70’. Een hoekschop levert ons niets op na 73’ en gaat een schot van Daiko naast na 76’. Een vrije trap levert de thuisploeg een hoekschop waarop een kopbal naast gaat na 78’ en levert een nieuwe hoekschop na 79’ evenmin iets op voor de thuisploeg. Na 83’ kan een wilskrachtig GD uiteindelijk de eerste zege van het seizoen meepikken wanneer Dylan schuin voor doel raak treft, 2-3. Beide teams krijgen nog 1 hoekschop maar dit verandert de score niet meer. Speelden voor GD: Jakob Vanclooster, Kjell Colpaert, Guillermo Vandenberghe, Bjarne Buyse, Maxime Filleux, Mathis Vanherreweghe, Siebe Camelbeke, Dylan Van Parijs, Milan Maihieu, Cyriel De Pessemier, Milan Laroy, Daiko Dendooven, Mauro Kerkhoeve en Niels Vanwijnsberghe. Met dank aan Martin Defoirdt voor de notities!!