Sassport Boezinge _ GD Ingooigem  0-2

Vrij veel wijzingen in het elftal tov vorige week, door ziekte, verlof en feestjes waren drie U21 bij de kern gevoegd. Verdiende zege voor Gd dat wilskracht, motivatie en de wil om te winnen na twee opeenvolgende zeges in z’n hart heeft. Een eerste aanval via Daiko levert een hoekschop op, Arne trapt en de kopbal gaat naast na 2’. Guillermo breekt een aanval van de thuisploeg af na 6’ en is Maxime mss iets te verrast wanneer hij oog in oog komt met de thuisdoelman na 7’. Een vrije trap levert ons niets op na 10’, wordt een aanval van Boezinge afgefloten wegens buitenspel na 13’ en is een lange vrije trap van Anouar onderschept vooraleer er gevaar kan worden gecreëerd. Een vrije trap na fout op Daiko gaat voorbij alles en iedereen na 17’ en gaat een schot van de thuisploeg hoog over na 19’. Twee hoekschoppen op rij voor Boezinge, op de eerste gaat een kopbal naast na 21’ en na 25’ gaat de bal voorlangs. Een actie tussen Arne en Kjell levert niets op na 27’ en is ook de nieuwe hoekschop voor Boezinge niet succesvol na 28’. Een schot van onze kant wordt afgeblokt na 32’, minuut 40 vrije trap GD met 4 achter de bal, uiteindelijk is het Dylan die trapt en de ondertussen uiteengevallen muur ziet de bal knap in de winkelhaak draaien, prachtige trap en 0-1. Nog voor de rust is de thuisploeg dichtbij de gelijkmaker maar gaat de goed getrapte vrije trap via de bovenkant van de deklat buiten. Net na de rust gaat een vrije trap op de muur van de thuisploeg na 46’ en is een bal in de ruimte voor Daiko net te hard na 51’. Een schot van Boezinge gaat voorlangs na 54’ en is balverlies in onze opbouw de start van een tegenaanval van de thuisploeg maar het schot gaat naast na 57’.  Een vrije trap levert niet veel moeilijkheden op voor Jonas na 59’ en kan Dylan bijna balverlies afstraffen na 66’ maar gaat de bal in hoekschop. Knappe redding van Jonas na 68’ en is een verkeerde terugspeelbal van Boezinge gelukkig voor hen aan de verkeerde kant van de paal na 72’. Jonas gaat goed plat na 75’ en pakt klemvast. Vrije trap Anouar na 77’ die Dylan knap in 1 tijd volley neemt en de stand verdubbeld, 0-2. Daiko is in de slotfase nog 3x dicht bij een doelpunt, na 84’ pakt de doelman, na 89’ wordt hij goed afgestopt en gaat in de 91’ zijn lobbal net over. Speelden voor GD: Jonas Verscheure, Arthur Himpe, Guillermo Vandenberghe, Anouar Kasmi, Arne Debaveye, Bjarne Buyse, Thibaut Dewaele, Maxime Windels, Daiko Dendooven, Dylan Van Parijs, Kjell Colpaert, Mauro Kerkhoeve en Louis Verstraete. Met dank aan Martin Defoirdt voor de notities!!