Na de hoognodige zege van verleden week waren we zeker reeds na het behalen van 1 puntje tegen een technisch vaardige ploeg als Aalbeke, die trouwens zelf voor het behalen van de eindronde hun zinnen plaatsten.
Na een studieronde en risicoloos openingskwartier namen de bezoekers de leiding na een toch wel schitterend doelpunt, dit in min. 19.
Niettegenstaande kleine pressing van de bezoekers hielden we vrij gemakkelijk stand en namen we geleidelijk het roer in handen. rust. 0-0
De duivels hadden in de tweede helft werkelijk Aalbeke in hun greep. Een doelpunt ging voortdurend in de lucht en toen Dewaele plotseling alleen voor de doelman de aansluitingstreffer scoorde werd het feestje verstoord door de ref die buitenspel meende gezien te hebben. Pech.
In de slotfase van de match was een sublieme redding nodig van de bezoekende doelman, om een zogezegd gemaakt doelpunt nog uit zijn doelvlak te houden. Einde 0-1
Niettegenstaande dat mochten de groene duivels de zekere redding vieren na het puntenverlies van Oostrozebeke en
Racing Waregem B, die ons niet meer in de stand kunnen bijhalen. Proficiat aan hele ploeg en staf.
Allen nog eens op post volgende week op Heule voor de laatste competitiematch en nodig ik je graag uit es ons 1mei jeugdtornooi te komen bezoeken die doorgaat volgend weekend met doorgaans een grote opkomst en prachtige sfeer.