Het zonovergoten Heule was het schouwtoneel voor onze laatste competitiematch van het seizoen tegen werkelijk ons zwarte beest, waar we de laatste jaren amper een punt konden behalen op hun thuisbasis.
Het was echter de bedoeling ( en de wil ) daar komaf mee te maken en volop voor de zege te gaan.
Toen reeds in minuut 8 J Mol , een gemeten voorzet van S Vanhaelst, mooi met het hoofd in doel verlengde, waren we getuige van een mooie pot voetbal met overwegend overwicht van onze ploeg. Een verdere opbouw van de score in ons voordeel kon niet lang blijven duren. Een laag grondscherend schot was de aanleiding tot de O-2 via J Steelandt min 13.
Tussendoor een mooie parade van onze doelman om de aansluitingstreffer te vermijden.
Heerlijk staaltje dribbelkunst in min 35 van M Dewaele die zomaar drie man in de wind zette en succesrijk de bal in de benedenhoek, buiten het bereik van de doelman , in doel plaatste. Rust 0-3
Eerste kwart van de tweede helft namen de duivels echter wat gas terug zodat de thuisploeg toch wat voor gevaar zorgde.
Evenwel was het laatste halfuur weer helemaal voor de duivels en op een loeier van J Balcaen had de thuisdoelman geen verhaal. 0-4 min 68
Mooie overwinning op deze laatste competitiematch van het seizoen en vooral dank aan de steeds vele aanwezige supporters voor de steun gedurende het voorbije seizoen.