GD Ingooigem – Proven  7-2

Hoge druk van GD in de openingsfase met een schot dat naast gaat in de eerste minuut en gaat een hoekschop voorlangs na 2’. De openingsgoal komt er al snel, na 4’ knappe pass van Siebe naar Jason die knap Kjell kan aanspelen die raak treft, 1-0. Een voorzet gaat voorlangs na 11’ en Thomas recupereert de bal, hij behoudt het overzicht en legt af op Dylan die er knap 2-0 van maakt. De bezoekers steken een eerste maal hun neus aan het venster na 14’ maar uiteindelijk kan Maxime ontzetten en gaat een schot van Frederick naast na 18’. Een deze week ingeoefende variatie op vrije trap levert een derde treffer op, 3-0 na 20’. Een kopbal van de bezoekers gaat over na vrije trap na 23’ en is een kopbal van Dylan binnen bereik van de doelman na 25’. Na een knappe aanval gaat een schot van Arne terug het veld in na 33’ en moet de doelman een schot van Jason in hoekschop duwen. Na een schot van de bezoekers lanceert Jakob snel de tegenaanval, Thomas haalt de achterlijn, legt af op Jason die zijn gekraakt schot gered ziet door de doelman. De bezoekers zijn dicht bij een goal wanneer een kopbal op de paal spat na 41’. Na de rust lopen we al snel uit tot 4-0 na voorzet van Joopie op Kjell die knap binnentrapt na 47’. Op hoekschop van Joopie kan Dylan eveneens knap raak treffen na 50’, 5-0. Een in de 53’ lange bal van Jakob op Jason die onbaatzuchtig aflegt voor Dylan die rustig afwerkt, 6-0. Een schot van Runar na hoekschop gaat naast na 55’ en levert een hoekschop niets op na 57’. Jakob maakt een kopbal onschadelijk na de rust met een mooie parade en is een voorzet van Joopie net te hard voor de inlopende Jason na 67’. Kjell speelt knap in op de inlopende Dylan die er 7-0 van maakt na 71’. Een vrije trap verrast Jakob en komt via de doellat terug het veld in, Proven reageert sneller en trapt de rebound binnen, 7-1 na 75’. Na een tegenaanval reageren we niet kordaat en gaat een (lukraak)schot de kruising binnen, 7-2 na 77’. Jason en Thomas komen nog dichtbij een treffer maar de score verandert niet meer. Speelden voor GD: Jakob Vanclooster, Bjarne Buyse, Cédric Adyns, Siebe Camelbeke, Arne Debaveye, Maxime Windels, Frederick Synhaeve, Dylan Van Parijs, Jason Bruyneel, Kjell Colpaert, Thomas Waelkens, Siebe Camelbeke, Runar De Cabooter en Mathis Vanherreweghe. Met dank aan Martin Defoirdt voor de notities!!