De verplaatsing naar het zonovergoten Lendelede kende vooraf geen geheimen doordat we reeds verschillende keren tegen hen in het verleden hebben gespeeld. Die wedstrijden waren trouwens altijd heel close.
In het half gevulde stadion door eigen meegereisde supporters namen we direct de match in handen. Reeds binnen het kwartier hadden we drie loepzuivere kansen om op zelfs een ruime voorsprong te komen.
Veel statistieken waren in de openingsfase
in ons voordeel, maar dan zie je wat in het voetbal belangrijk is……
namelijk….. efficiëntie…..
Na een half uur dominantie leek de fhuisploeg te heropleven en kwamen ze zelfs ook aan een aantal uitstekende kansen tot in min 40, A Naert een vrije trap van juist buiten de zestienmeter lijn heerlijk ,omheen de muur hard in doel besloot. 0-1 en tevens de ruststand.
Bij de start van de tweede helft moesten we achteruit en kregen we het moeilijk. Met veel goede wil konden we nog moeilijk een vuist maken en het onvermijdelijke gebeurde toen de gelijkmaker in min 65 op het bord kwam.
Met veel inzet en goede wil en tevens door onze uitstekende doelman Dwight Verfaille kregen we langzaam weer greep op de match en als een duivel uit een doosje was het plotseling G Verdonck die de plaatselijke verdediging te grazen nam met een mooi doelpunt .
1-2. Min. 80.
Spijtig nog dat we in het slot van de wedstrijd nog een heel lullige gellijkmaker moesten toestaan toen een capriolende
In doel verdween tot grote euforie bij de thuisploeg.
2-2 min 85.
Hoe dan ook kunnen we tevreden zijn met een gelijk spel, dit zeker op basis van een zeer goede eerste helft. De eerste ontgoocheling direct na de match maakte al vlug plaats met in gedachte ,er volgende zaterdag bij onze thuismatch tegen Emelgem Kachtem ,volop voor onze eerste overwinning van het seizoen te gaan.