GD Ingooigem – FC Aalbeke    7-0

Overtuigende zege van GD die nooit in gevaar kwam, eerste gevaar na 1’ met een schot van Dries dat naast gaat. We blijven op de helft van de bezoekers bivakkeren maar het is wachten tot de 6’ voor verder doelgevaar wanneer een kopbal op vrije trap in hoekschop word gewerkt. De bezoekers hebben hun eerste schot op doel na 9’. De infiltrerende Kjell haalt uit van net buiten de 16 en ziet zijn schot via de onderkant van de lat terug het veld inkomen, Giel is er als eerste bij om binnen te duwen, 1-0 na 14’. Na 16’ actie van Dylan met een schot op de paal in de herneming gaat zijn schot op de doelman. Actie op de rechterflank met een voorzet van Jason op Giel die zijn tweede van de avond kan vieren, 2-0 na 19’. Op hoekschop brengt Jakob redding en voorkomt Kjell de hoekschop, we komen er voetballend uit en kan de doelman nog net de bal uit de voeten van Giel pakken na 20’. Knappe pass van Dylan op Jason die rustig in de korte hoek afwerkt na 27’. Na 39’ mooie vrije trap van Dylan die door de doelman knap gepakt word is het laatste wapenfeit voor de rust. Na de rust gaat een vrije trap van onze kant naast na 46’ en pakt Jakob een kopbal op hoekschop na 49’. Op vrije trap van Joopie gaat een doelpoging van Jason op de doelman en gaat de bal op de stip na een duidelijke overtreding, Jason kan ook zijn tweede van de avond vieren na 52’. En op vrije trap van Joopie kan Dries binnenduwen na 54’. Na 54’ gaat een kopbal van Dylan over en kan Jakob een hoekschop van de bezoekers pakken. We krijgen tussendoor nog enkele doelkansen maar het is wachten tot de 70’ wanneer Joopie een aanval kan afronden en de einstand kan bepalen, 7-0. Er volgen nadien nog enkele kansen en eindigen de bezoekers nog met 9 man maar verandert de score niet meer. Speelden voor GD: Jakob Vanclooster, Kjell Colpaert, Bjarne Buyse, Arne Debaveye, Frederick Synhaeve, Rhune Derijcke, Dries Coucke, Milan Laroy, Maxime Deketele, Giel Verdonck, Jason Bruyneel, Dylan Van Parijs, Joachim Deleersnijder en Tom Ovaere. Met dank aan Martin Defoirdt voor de notities !!